Belangrijke mededeling !!!

 

U bent nu op de "oude" website van Elektronica Online.  Sinds 15-11-2003 is onze nieuwe website klaar.  Vanaf deze datum wordt deze site niet meer onderhouden.  Op onze nieuwe site staan circa 6000 artikelen m้t foto.  Ook kunt u er eenvoudig bestellen via een winkelmandje en is er een handige zoekfunctie.  Omdat deze site niet meer wordt onderhouden kan het uiteraard voorkomen dat artikelen op deze site een andere prijs hebben dan artikelen op onze nieuwe site. De prijzen op onze nieuwe site zijn dan uiteraard de juiste prijzen.  Deze site blijft nog een tijd "in de lucht" omdat veel zoekmachines naar deze site verwijzen.  Wij raden echter aan om meteen naar onze nieuwe site te gaan.

 

De URL van onze nieuwe site is                 www.elektronica-online.nl

 

 

 

 

 

Afstandbedieningen

 

bestelnummers zijn in het geel weergegeven.

 

ga direct naar de 1:1 vervangende afstandbedieningen

ga direct naar de universele afstandbedieningen

ga direct naar de Philips universele afstandbedieningen

ga direct naar de originele afstandbedieningen

 

 

Meer afstandbedieningen en accessoires op onze nieuwe site..   www.elektronica-online.nl 

 

 

     Afstand bediening extender.

Hiermee kunt u uw infrarood afstandbediening gebruiken vanaf een plaats van waaraf dit normaal niet mogelijk is.  Bijvoorbeeld, u wilt video kijken op uw slaapkamer, maar de video staat in de woonkamer.  U zet dan de zender  in de slaapkamer en de ontvanger bij de video.  Op de slaapkamer richt u de afstandbediening van de video op de zender.  Deze stuurt het signaal dwars door muren en plafonds ( RF-signaal ) naar de onvanger bij de video.  Deze zendt het infraroodsignaal van de afstandbediening weer uit en de video reageert er op.

IR-EGGS1      € 37,10     inclusief netvoeding adapters

 

 

 

        RC-HOLDER     € 2,00

Nu nooit meer zoeken naar uw afstandsbediening.
De houder en de clip zijn voorzien van dubbelzijdig plakband, waardoor het mogelijk is om de houder aan de zijkant van uw TV te plakken terwijl de clip op de achterkant van de AB wordt geplakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1:1  Vervangende afstandbedieningen

Voor de meeste TV’s en voor een aantal videorecorders en satellietontvangers leveren wij voordelig vervangende afstandbedieningen. 

 

Een vervangende afstandbediening is als het ware een kopie van de originele afstandbediening. Alle functies die op de originele afstandbediening zitten, zitten ook op de vervangende afstandbediening. Alleen de vorm is anders, omdat de fabrikant zijn eigen behuizing gebruikt. Wij leveren ongeveer 3500 verschillende vervangers van 4 verschillende fabrikanten. Vervangende afstandbedieningen werken alleen op het apparaat waar hij voor besteld is. Het grote voordeel van vervangers is dat ze meteen werken, dus geen gedoe met programmeren, codes, ontbrekende functies, dikke gebruiksaanwijzingen ed.

Alleen batterijen erin en zappen maar.  Batterijen worden niet standaard meegeleverd.

 

 

             

 

COM 1:1  vervangende afstandbedieningen            slechts 16 Euro

 

     -  geen gedoe met programmeren, batterijen er in en zappen maar.

     -  hoge kwaliteit,  vaak nog beter dan de originele,  2 jaar garantie   

     -  made in Europa   ( Zwitserland )

     -  mooi design

     -  meer dan 3000 types

 

Klik hier om zelf te controleren of er een COM 1:1 afstandbediening leverbaar is voor uw toestel.

 

 

 

      Meteen mee bestellen   VARTA-4903/Blister    ( 4 stuks AAA alkaline batterijen )   € 2,80

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervangende afstandbediening voor alle Philips TV's

 

Een bijzondere vervangende afstandbediening is deze SBCRP520.

Deze originele Philips afstandbediening werkt meteen op ALLE Philips televisies die na 1980 zijn gemaakt. Zelfs op de nieuwste modellen.

 

    SBCRP520   € 28,90   

 

 

 

 

 

 

 

 

Universele Afstandbedieningen

 

Een universele afstandbediening werkt op meerdere apparaten. Door het invoeren van een code of door de "leer" functie ( indien aanwezig ) kun je hem op ้้n of meerdere apparaten laten werken. De "leer" functie is het kopi๋ren van het signaal van de originele afstandbediening. Omdat universele afstandbedieningen voor enorm veel toestellen te gebruiken zijn hebben ze wel een aantal nadelen.

Ze moeten geprogrammeerd worden. Hoe dit gaat staat in de meegeleverde gebruiksaanwijzing.

Soms zitten de knoppen onlogisch ingedeeld, of is het opschrift bij de knoppen niet zo duidelijk. Dit komt omdat een knop meerdere verschillende functies kan hebben. Er bestaan tienduizenden verschillende consumenten apparaten. De fabrikant van een universele afstandbediening voorziet deze universele afstandbediening van zoveel mogelijk codes. De fabrikant heeft natuurlijk niet de beschikking over al die tienduizenden apparaten om de afstandbediening er op te testen. De vraag of universele afstandbediening XXX werkt op apparaat YYY kunnen wij dan ook nooit beantwoorden.  Daarom mag een een universele afstandbediening ook uitgeprobeerd worden. Als hij niet voldoet kunt u hem terugsturen. Alleen de verzendkosten zijn dan voor uw eigen rekening.

Een universele afstandbediening is vooral handig als je geen 4 verschillende afstandbedieningen op de tafel wilt hebben liggen. Je kunt er in ieder geval de hoofdfuncties van de meeste apparaten mee bedienen.

 

 

 

Meer afstandbedieningen en accessoires op onze nieuwe site..   www.elektronica-online.nl 

 

 

    RC Univers 5    € 11,90

 

Vervangt 2 andere afstandbedieningen. Beschikt alleen over de meestgebruikte functies. 

 

 

 

 

   RC Univers 6   € 13,90

 

Met deze afstandbediening kunnen 3 verschillende apparaten bediend worden. Hij beschikt alleen over de belangrijkste functies. Hij is ook handig als je originele afstandbediening erg veel functies heeft en onoverzichtelijk is. Je gebruikt deze dan gewoon erbij voor alledaags gebruik.

 

 

 

 

       RC Univers 17   € 17,90

4 in 1 universele afstandsbediening voor geprogrammeerd voor TV, VCR, SAT en DVD. Werkt op 3 x AAA/R03 batterijen.    ( niet meegeleverd )

 

 

 

 

  Met Jog-Shuttle   €  22,90

 

RC-Univers 2   Deze afstandbediening is voorgeprogrammeerd, maar kan ook functies "leren" van uw oude afstandbediening. Er kunnen 8 verschillende apparaten mee worden bediend. Met teletekst en fast-tekst functies.  De knoppen hebben verlichting.

 

 

 

 

      RC-Univers 18      €  22,90

 

6 in 1 universele afstandsbediening, ergonomisch gevormd. Voorgeprogrammeerd voor TV, VCR, SAT en CD.

 

 

 

 

      RC-Univers 10     € 23,90

 

Voorgeprogrammeerd.
Vervangt 6 afstandbedieningen voor TVs, VCRs, & SATs.
Met teletext en fasttext.

 

 

 

 

   De grappigste   €  33,00

 

RC-Planet100   Grappige universele afstandbediening waarmee je 4 verschillende apparaten kunt bedienen.  

Diameter ca. 10 cm.

 

 

 

 

   De sportiefste    €  22,00

 

RC-Football   Universe afstandbediening in de vorm van een voetbal. De verschillende vlakken van de bal vormen de knoppen.    Diameter ca. 12 cm en de bal is gemaakt van zacht imitatie leer en voelt dus "echt" aan.

 

 

 

 

   RC-Univers 14      € 119,00

 

Hij kost wel iets, maar dan heb je ook wat !!  Met deze schitterende afstandbediening kun je 8 verschillende apparaten bedienen. Zowel voor tv, video, satelliet, dvd en audio. Hij kan ook "leren" van uw oude afstandbediening. Bedienen doe je hem via een touch-screen. Hij werkt op 4 AAA batterijen en schakelt na 20 minuten op stand by om batterijen te sparen.

 

meer info op   http://www.crispsolutions.com/pro.htm

 

 

 

 

     RC-Univers 13     € 129,50

 

8 in 1 afstandsbediening met leerfunctie en tip toetsen welke 67 symbolen heeft om de opzet te veranderen. Deze afstandbediening vervangt o.a. VCR, DVD, TV, CD, Satelliet enz. en heeft 28 bedieningstoetsen voor elk toestel. Deze afstandsbediening heeft 128KB flash geheugen en kan de data van een andere afstandsbediening kopi๋ren. De RC UNIVERS13 heeft automatisch blauw licht. Hij werkt op 4 X AAA batterijen en heeft automatische energiebesparing.  De Lay out van het scherm is naar eigen wens in te delen.

 

 

 

 

 

     RC-Univers 23     € 139,00

 

10 in ้้n afstandbediening.   Met deze nieuwe universele afstandbediening vervangt u al uw infrarood afstandbedieningen.  Het display is naar wens in te delen.  Ook bevat deze afstandbediening een zogenaamde macro functie.  Hierdoor is het het mogelijk om hem zo te programmeren dat hij met ้้n druk op de knop meerdere handelingen achter elkaar uitvoert. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Philips Universele Afstandbedieningen.

 

 

     SBCRU110     € 17,90

Universele TV afstandsbediening met grote, bolronde toetsen. Ideaal als tweede, gemakkelijke afstandsbediening. Voorgeprogrammeerd voor alle grote merken.

 

 

 

     SBCRU120     € 21,90

Deze universele afstandbediening bedient vrijwel alle basis tv-functies. Is voor elk merk geschikt en gebruiksklaar voor Philips televisies.

 

 

 

     SBCRU130     € 30,90

Deze universele afstandsbediening bedient vrijwel alle basis tv, video en satellietfuncties. Is voor elk merk geschikt en gebruiksklaar voor Philips apparatuur.

 

 

 

     SBCRU510     € 26,90

Deze universele afstandsbediening kan de afstandbediening van elke televisie vervangen, van vrijwel ieder merk. Door de constructie schok- en spatwaterdicht.

 

 

 

     SBCRU-520     € 30,90

Universele 2 in 1afstandsbediening voor bediening van tv en video. Gebruiksklaar voor Philips apparatuur.

 

 

     SBCRU-530     € 34,90

Universele 3 in 1afstandsbediening voor bediening van tv, video en satelliet/kabel tuners. Gebruiksklaar voor Philips apparatuur.

 

 

 

     SBCRU545     € 39,90

Universele 4 in 1 afstandsbediening voor tv, vcr, satelliet-/kabeltuner en audioinstallatie.
Schok- en spatwaterbestendig.

 

 

     SBCRU880     € 89,00

Universele afstandsbediening met verlicht LCD display. Zelflerend voor maximaal 200 codes. Bestuurt acht verschillende video- en audioapparaten zowel infrarood als radio frequency(RF). Gebruiksklaar voor Philips. Voorgeprogrammeerd voor alle grote merken en zelflerend. Ideaal in combinatie met het Philips Power Control-system en als u maar ้้n afstandsbediening wilt gebruiken in plaats van acht.

 

 

 

     SBCRU930     € 249,00

Pronto Neo universele, intelligente afstandsbediening met LCD-tipscherm.

-1 Mb geheugen.
-Ideale afstandsbediening voor Home Cinema toepassingen.
-Bediening tot 15 verschillende apparaten.
-Cursor control.
-Volledig programmeerbaar.
-Blauwkleurige achtergrond verlichting.
-Instelbare user interface
-Macro functie
-Software updates.

 

 

 

     SBCRU940     € 379,00

Groot LCD-tipscherm met alle bedieningsmogelijkheden, volledige aanpassing van alle besturingscommando's en uitgebreid geheugen van 2 Mb voor extra flexibiliteit. Dit type is zelflerend en kan daardoor alle afstandbedieningen vervangen. De bediening van deze Pronto kan aan individuele wensen aangepast worden en is opwaardeerbaar met behulp van een CD-ROM en het internet.

 

 

 

     SBCRU941     € 89,00

Houder en tevens batterijlader voor de Pronto SBCRU940.

 

 

 

     SBCRU950     Binnenkort leverbaar

 

 

 

     SBCRU951     Binnenkort leverbaar     ( lader voor de SBCRU950 , afgebeeld m้t afstandbediening )

 

 

 

     SBCRU970     € 1049,00

De zelflerende ProntoPro is compatibel
met elke infraroodafstandsbediening op de markt. Een geheugen van 8MB biedt onbeperkte macrofuncties. Het full-color LCD tipscherm heeft een fotografische beeldkwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Originele afstandbedieningen.

 

Voor veel apparaten kunnen wij ook de originele afstandbediening leveren.

Hieronder enkele voorbeelden.

 

 

Veel meer originele afstandbedieningen op onze nieuwe site..   www.elektronica-online.nl 

 

 

     Philips RT760     218.10656    € 27,00

( vervanger is de COM3707   € 16,00 )

 

 

 

     Philips RC7533     218.10675     € 37,40

( vervanger is de COM3285   € 16,00 )

 

 

 

     Philips RC7535     218.21318     € 27,00

( vervanger is de COM3220   € 16,00 )

 

 

 

    Panasonic TNQ8E0431     TNQ8E0431      € 89,00

( vervanger is de COM3278   € 16,00 )

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijke mededeling !!!

 

U bent nu op de "oude" website van Elektronica Online.  Sinds 15-11-2003 is onze nieuwe website klaar.  Vanaf deze datum wordt deze site niet meer onderhouden.  Op onze nieuwe site staan circa 6000 artikelen m้t foto.  Ook kunt u er eenvoudig bestellen via een winkelmandje en is er een handige zoekfunctie.  Omdat deze site niet meer wordt onderhouden kan het uiteraard voorkomen dat artikelen op deze site een andere prijs hebben dan artikelen op onze nieuwe site. De prijzen op onze nieuwe site zijn dan uiteraard de juiste prijzen.  Deze site blijft nog een tijd "in de lucht" omdat veel zoekmachines naar deze site verwijzen.  Wij raden echter aan om meteen naar onze nieuwe site te gaan.

 

De URL van onze nieuwe site is        www.elektronica-online.nl

 

 

 

 

 

 

 

www.video-kabels.nl

www.antenne-kabels.nl

www.audio-kabels.nl

www.elektronica-online.nl

www.elektronicaonline.nl

www.omvormer-pagina.nl

www.elektronica-winkel.nl

www.gebruikte-spellen.nl

www.gsm-onderdelen.nl

www.afstandsbediening-online.eu

www.hirschmann.org.uk

www.visaton.net

www.afstandsbediening.co.uk

www.dvi-kabel.eu

www.scart-kabel.eu

www.hdmi-kabel.be

www.omvormer.co.uk

www.omvormers.be